“Catastroika”, terrorisme financer

El 26 d’abril, 2012 els creadors de Debtocracy, un documental vist per milions de persones a tot el món, van presentar la seva nova producció, anomenada CATASTROIKA, documental que descobreix els resultats de l’actual venda dels recursos públics de Grècia, exigits a fi d’afrontar l’immens deute sobirà del país. Recordant els exemples de Londres, París, Berlín, Moscou i Roma, CATASTROIKA prediu el que passarà, si el model imposat en aquestes àrees és importat a un país sota la tutela financera internacional.

Slavoj Zizek, Naomi Klein, Luis Sepulveda, Ken Loach i Greg Palast parlen sobre les mesures d’austeritat, el govern grec així com de l’atac contra la Democràcia a Europa, després de la propagació general de la crisi financera. Acadèmics i especialistes com Dani Rodrik, Alex Callinicos, Ben Fine, Costes Douzinas, Dean Baker i Aditya Chakrabortty presenten aspectes desconeguts dels programes de privatització a Grècia ia l’estranger.

CATASTROIKA està coproduïda pel públic, que va contribuir financera i ideològicament en la seva creació. El documental està disponible de forma gratuïta sota llicència Creative Commons.

Els responsables de la direcció i el text del documental han estat els periodistes Aris Chatzistefanou i Katerina Kitidi, i Leonidas Vatikiotis va assumir la seva edició científica. Active Member i Ermis Georgiadis van compondre la banda sonora de CATASTROIKA, mentre que l’edició va ser realitzada per Aris Triantafyllou. Els responsables de la producció del film són Infowar Productions i Thanos Tsantas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s